Kontaktiraj nas info@renoviranjekupatila.rs

Usluge

Renoviranje Kupatila - Usluge

Renoviranje Kupatila Plan

Izrada Plana

Kako bi renoviranje kupatila ostalo u okviru isplaniranog budžeta, najbitnija je dobra organizacija. Ona uključuje utvrđen dizajn i precizan plan radova. U zavisnosti od trenutnog stanja Vašeg kupatila, majstori će napraviti procenu, utvrditi obim potrebnih radova kao i okvirni rok za završetak radova.

Rusenje i Demontaza Prilikom Renoviranja Kupatila

Rušenje i Demontaža

Renoviranje kupatila se obavlja u više faza, a prva faza je rušenje starog kupatila, ukoliko je neophodno, i demontaža sanitarija i kupatilskog nameštaja. Rušenje kupatila možete obaviti i sami, ali naša je preporuka da ovo prepustite profesionalcima kako ne biste oštetili neku od postojećih instalacija.

Vodoinstalaterski Radovi Renoviranje Kupatila

Vodoinstalaterski Radovi

Širok spektar usluga koje nudimo uključuje i postavljanje novih vodovodnih i kanalizacionih instalacija. Ukoliko ste se odlučili za kompletno renoviranje kupatila, preporuka je da se stare i dotrajale cevi zamene novim kako ne bi došlo do curenja i pucanja cevi, a samim tim i do velike štete i nepredvidivih troškova.

Elektricarski Radovi Renoviranje Kupatila

Elektroinstalacije

Provera elektroinstalacija je obavezna prilikom svakog renoviranje, prvenstveno radi sigurnosti, a i kako kasnije ne bi došlo do neplaniranih troškova. Nakon provere, električari će utvrditi da li je neophodna zamena elektroinstalacija, izmeštanje strujnih kablova, kao i dodavanje ili uklanjanja utičnica.

Hidroizolacija Kupatila

Hidroizolacija

Hidroizolacija je jedna od najbitnijih stavki prilikom renoviranja kupatila. Pravilno postavljena izolacija kupatila od ogromnog je značaja jer štiti kupatilo od prodora vode kroz zidove i pločice i sprečava moguće probleme koji mogu nastati pod uticajem vlage. Za hidroizolaciju neophodna je dobra priprema.

Postavljanje Plocica - Renoviranje Kupatila

Keramičarski Radovi

Nakon hidroizolacije, a pre samog postavljanja pločica i fugovanja, potrebna je dobra priprema podloge kako ne bi došlo do pucanja i naknadnog odlepljivanja pločica. Prilikom odabira pločica za kupatilo, pažnju treba usmeriti na one koje su otpornije na vlagu, dugotrajne i zahvalnije za održavanje.

Krecenje Plafona kod Renoviranja Kupatila

Molerski radovi

Kada su svi keramičarski radovi gotovi, na red dolazi gletovanje i krečenje plafona i zidova (ukoliko nisu pokriveni pločicama). Budući da je u kupatilu povećana vlažnost, pažnju treba usmeriti na specijalne boje otporne na vodu, paru i vlagu. Većina se odlučuje za mirnije tonove prilikom renoviranja kupatila.

Montaza Sanitarija i Kupatilskog Namestaja

Montaža Sanitarija

Finalna faza kod renoviranja kupatila je montaža sanitarija, kupatilskog nameštaja i ostalih ukrasnih elemenata čime kupatilo dobija svoj konačan izgled. Sanitarije moraju biti adekvatno postavljene kako biste dobili na prostoru, a samim tim i na boljoj funkcionalnosti Vašeg novog kupatila.