Kontaktiraj nas info@renoviranjekupatila.rs

O Nama

Renoviranje kupatila po želji

Renoviranje kupatila je vrlo složen proces i uključuje nekoliko vrsta građevinskih radova kao i majstore različitih profila, specijalizovanih da zajedničkim radom ispune sve Vaše zahteve i obezbede Vam kupatilo iz snova. Naš tim nudi sve usluge vezane za renoviranje i adaptaciju kupatila - od projektovanja i skiciranja kupatila, preko vodonstalaterskih i električarskih radova, do završnih dekorativnih radova.

Čitav proces renoviranja kupatila sastoji se iz nekoliko faza, a pre početka radova potrebno je da definišete budžet kojim raspolažete, kao i Vaše zahteve, kako biste od našeg tima stručnjaka dobili predračun i konačan spisak troškova. Na cenu renoviranja kupatila utiču brojni faktori kao što je veličina kupatila, stanje vodovodnih instalacija i elektroinstalacija, obim potrebnih radova, kao i kvalitet i cene materijala.

Preuređenje kupatila uključuje i rad dizajnera enterijera koji je tu da svojim rešenjima uskladi dve najvažnije stvari prilikom renoviranja - estetiku kupatila i funkcionalnost.

Saznaj Više

Besplatna Procena kod Renoviranja Kupatila

BESPLATNA PROCENA

Kontaktirajte nas danas za besplatnu procenu troškova renoviranja kupatila i besplatne konsultacije. Uz to, dobićete i besplatne savete za odabir odgovarajuće keramike i sanitarija. Precizna procena troškova je prvi i neizostavni korak prilikom renoviranja kupatila i tu ćete odmah stvoriti sliku o tome koliki Vam budžet treba kako ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja.

Profesionalna Usluga kod Renoviranja Kupatila

PROFESIONALNA USLUGA

Renoviranje kupatila iziskuje stručan pristup gde nema prostora ni za najmanje greške. Nudimo brzu i profesionalnu uslugu svih vrsta renoviranja kupatila - dizajn enterijera, izvođenje radova i finalno opremanje. Naš tim se sastoji od visoko kvalifikovanih majstora sa dugogodišnjim iskustvom, i tu je da ponudi najoptimalnija rešenja pri izboru materijala, pločica, itd.

Pristupačne Cene

PRISTUPAČNE CENE

Cena renoviranja kupatila varira u zavisnosti od obima potrebnih radova, kao i kvaliteta ugrađenih materijala - pločica, kupatilskog nameštaja, sanitarija i osvetljenja. Naš tim nudi kompletnu uslugu od projektovanja prostora do završne izrade i montaže po pristupačnim cenama, a nakon završenog posla moći ćete dugo da koristite kupatilo bez ikakvih problema.

Garancija kod Renoviranja Kupatila

GARANCIJA

Kupatilo se ne renovira svake godine, a odabirom i angažovanjem svakog majstora ponaosob, gubi se dosta novca i vremena, stoga je tu naš tim stručnih majstora da odgovori na sve Vaše zahteve. Dugi niz godina koristimo samo proverene i izdržljive materijale, uz garanciju na sve izvedene radove. Za sve dodatne informacije budite slobodni da zakažete besplatnu konsultaciju.

Želite kupatilo po meri?

Ukoliko Vam je potreban izvođač za kompletno preuređenje i renoviranje kupatila, kontaktirajte nas već danas slanjem mejla ili popunjavanjem forme na kontakt stranici. Naš tim poseduje višedecenijsko iskustvo u oblasti renoviranja i nudi garanciju na sve izvedene radove. Kontaktirajte nas za Vaše kupatilo iz snova!

Kontaktiraj Nas